woensdag, februari 01, 2006

weekmenu


Deze week heb ik wat meer regelmaat. Ik ben er zelfs in geslaagd om me min of meer aan een soort weekmenu te houden.

Erwtensoep, twee dagen, inclusief 1 avond een gast. Kosten 4,06 voor 2 dagen en 1 gast, 1,35 per persoon.

Ingrediënten:1 pond spliterwten 0,59, 1 schouderkarbonade 1,25, 125 gram magere spekblokjes 0,43, groot pak soepgroenten 1,49, 2 bouillonblokjes 0,15, gedroogde peterselie 0,05, laurierbladeren 0,10.

Witlof 1,50 + wat gehakt ooit uit de reclame, en komend uit de diepvries. Totale kosten 2,--.

Image hosting by Photobucket

Spinazie met fêta 2 pakken diepvries spinazie a 0,29 + fêta 0,89 van Bas van der Heiden. Totale kosten 1,50

Rode kool 0,99 + laurierbladeren + kruidnagelen + 375 gram magere spekblokjes 1,35, beetje wijn, rozijnen 0,23.


Ruim voldoende voor 2 dagen. Totale kosten 2,57 voor 2 personen oftewel 2 dagen.


Op MSN community De Low-budget keuken staan wel 39 witte- rodekool recepten.Image hosting by Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie posten