zaterdag, februari 17, 2007

Diner en lunch

Zowel diner en lunch zijn vandaag gelijk aan elkaar:

Voor twee personen: zelfgemaakte gevulde groentensoep, meergranen afbakbroodjes, versgeperst sinaasappelsap, appelsap uit de sapcentrifuge, gebakken ei, kaas, ham en jam, toetje.

Na noeste arbeid: Salontafel van nieuwe verf voorzien, de heg dit keer met de electrische heggeschaar gesnoeid. Een struik bijgeknipt.

Eetprobleem
Woensdag komen er vier collega's afscheid eten bij mij thuis. Ik wil graag dat alles er picobello uitziet.
Probleem is, dat ik nog geen idee heb wat ik de heren voor ga zetten. Het moet super, de super zijn, liefst 4-gangen.
Nadeel: het is geen aspergeseizoen, het wildseizoen is voorbij.
Het feestdiner uit het Montignackookboek "Slank en Snel" van Ria Tummers is geen oplossing, immers hierin zijn asperges verwerkt.
Ik zoek een 4 gangen top kok menu voor aanstaande woensdagavond.

4 opmerkingen:

  1. Om de seizoensrecepten te vinden kun je heel goed in die gratis tijdschriften gebruiken. Zelf heb de voor mij interessante recepten in een boek geplakt. heel handig als je eters krijgt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. http://logisch.web-log.nl/logisch/2006/12/op_verzoek_het_.html

    ideetje?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is een lekkere site.
    http://www.receptengids.nl/index.phtml?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Coos, bedankt voor de tip.
    @Logisch, het recept ziet er goed uit.
    @Anonymous, die link naar receptengids, is meer de klik die ik zoek. Alhoewel, ben ik misschien te laat met shoppen.
    Maar heeft zeker mogelijkheden.

    BeantwoordenVerwijderen