woensdag, februari 28, 2007

Werk overgedragen

Gisteren heb ik mijn werk overgedragen en mijn spullen verhuisd naar mijn nieuwe werkplek,

Veel is het niet, een plank gevolgde cursussen en boeken. Twee ingelijste foto's van mijn katten, een kunstig vrolijk gekleurd bloemstukje. Mijn goed uitgeruste telefoon, mijn prettig in de hand liggende optische muis.

De ingelijste tekst: "Je kunt je ergeren, maar je bent er niet toe verplicht." heb ik dichtbij mijn bureau gehangen, Ik verwacht dat ik het de komende tijd nog vaak nodig heb,
Ik zal dagelijks vragen om kracht om de dag positief door te brengen.

Gisteravond at ik bij vrienden en vanmorgen kreeg ik te horen dat ik vrij gestressed was. Alleen van het spullen naar die afdeling brengen, het gebrek aan communicatie, Bjagg. Ik zal alle zeilen bij moeten zetten, om mijn goede humeur te behouden, Maar lukt dat ook? Het hoofd van die afdeling is meer met zichzelf bezig dan met de mensen om hem heen. Of zie ik nu alles te zwartgallig.

Een lichtpuntje is er wel: "Twee wekelijkse rapporten voor het directie-overleg, blijf ik maken".
Dat heb ik te danken aan de collega die een deel van mijn werk overneemt, maar gelukkig niet alles. Ik heb al verteld dat ik regelmatig kom buurten, Vanavond heb ik een privé-afspraak met een collega van een andere afdeling.

Geen opmerkingen: