zaterdag, maart 24, 2007

Maaltijden

Vorige week:
Maandag: Andijvie uit de vriezer, gehakt van de scharrelslager.
Dinsdag: Snijbonentaart, gemaakt van bladerdeeg (Euroshopper), snijbonen, gehakt en zelfgemaakte saus, geraspte kaas.
Woensdag: eten bij mijn broer
Donderdag: eten bij mijn broer
Vrijdag: Preitaart, gemaakt van restant bladerdeeg, prei (ja, natuurlijk prei), stukjes in de magnetron magere rookspek, room, kruiden. (Jammer dat de geraspte kaas op was.)
Zaterdag, eten bij mijn broer.
Kosten:
geraspte kaas 1,09, scharrelgehakt maakte onderdeel uit van eerder gekochte hoeveelheid vlees, mager rookspek 0,75, room 0,35 van de Aldi, bladerdeeg AH 0,89.

Kanttekening: Taarten eet ik eigenlijk nooit. Tenminste niet in de afgelopen jaren. Bladerdeeg is een koolhydraat en de rest is vetten met weinig koolhydraten, Combinatie van koolhydraten met vet is dikmakend. Ik eet ook nooit toetjes na de warme maaltijd, ik gebruik geen suiker...., ik eet geen aardappelen, tenzij ik ergens anders ben, of ik gasten heb,

Volgende week:
De andere helft van de preitaart van vrijdag.
Maandag, afscheidsetentje in een wokrestaurant van een collega die een andere baan krijgt, met minder salaris, en slechtere arbeidsvoorwaarden en een ophoepelpremie van de huidige werkgever.
Dinsdag, Teambuildingsetentje met de huidige afdeling. O, hoe gezellig.
Woensdag: Zussendag (ja ik heb 5 zussen), wandelen, roddelen, verhalen. 's Avonds ga ik een interview afnemen. Eten bij een van de zussen.
Donderdagavond ga ik naar de kapper en zal ik zelf koken. Nog geen idee wat en dat geldt ook voor de dagen daarna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten