vrijdag, december 14, 2007

Aantal bezoekers fors gestegen

Dit weblog trekt nu veel meer bezoekers dan tot een maand of vier geleden. Ik krijg er een beetje faalangst door, mogelijk komt dit ook door de vele fouten in mijn nagekeken huiswerk op de cursus journalistiek schrijven. Het basisboek journalistiek wordt verplichte vakantielectuur.

De bezoekersaantallen zijn stukje bij beetje gestegen tot ongeveer 160 – 190 bezoekers per dag. In 2005 toen dit weblog een paar maanden www.opnieuwbegonnen.web-log.nl heette, had ik net zoveel bezoekers. Een blog op web-log.nl trekt meer bezoekers dan op blogspot.

De faalangst is ook te wijten aan de cursus journalistiek schrijven. Nu ben ik me meer bewust van de fouten die ik maak. Een krantenartikel is anders dan een weblog en het huiswerk gaat meestal over onderwerpen waar ik meestal niets mee heb, zoals een brand in de plaats Udam of een lekkende tankvrachtauto bij een natuurgebied.

Behalve het basisboek journalistiek dat ik pas bij hoge uitzondering kocht, heb ik vandaag nog 8 andere boeken uit de bibliotheek gehaald. Voor deze vakantieboeken kijk ik eerst wat de AKO literatuurprijs is geweest van het vorige jaar en met dit lijstje zoek ik hulp bij de bibliothecaresse. Zijn niet alle boeken aanwezig, dan krijg ik toch vergelijkbare aardige boeken.

6 opmerkingen:

 1. Met al die trouwe lezers hoef je toch geen faalangst te krijgen. We komen toch wel terug:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat vind ik nou ook, ik kom elke dag even een kijkje nemen. Ik heb al je archieven gelezen en ik vind je weblog een leuke bron van inspiratie. Die faalangst is nergens voor nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Naomi en Zuinig, Bedankt voor de complimenten. Het schijnt dat ik onbewust iets doms gedaan heb, momenteel zijn het om half elf 's avonds nog geen 150 lezers. Hoeveel lezers hebben jullie?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De piek is bij mij op maandag en dinsdag, zo'n 210 nu, en de rest van de week schommelt het tussen de 145 en 195. Ik krijg er geen hoogte van, maar het motiveert wel om ook daadwerkelijk flink te blijven budgeteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kent een van jullie ook een goed spaarrekening? Ik twijfel tussen Doelsparen van Rabobank en AEGON Eigen Stijl Sparen, omdat je bij de laatste meerdere spaarpotten kunt benutten. Graag jullie reactie. En comlimenten voor je blog, is interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Anoniem, nee ik wist niet dat je meerdere spaarpotten kunt benutten met Aegon eigen stijl sparen.

  Ik zou gewoon voor de hoogste spaarrente gaan. Je kunt in een spreadsheet ook prima voor diverse doelen sparen.

  Aegon is in het verleden niet altijd een betrouwbare partner gebleken

  Kijk vooral op sparen.pagina.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.