donderdag, april 10, 2008

Stunts op het werk

De psychiatrisch rijpe collega heeft weer een paar trucs uitgehaald waar de honden geen brood van lusten.

Een touwtje van de luxaflex doorgeknipt die behoort tot het raam van de collega die nu tegenover hem zit. Deze collega typte 's middags een mailtje aan huisvesting. Na twee weken was de luxaflex nog niet gerepareerd en in stilte besloot ik even bij huisvesting langs te gaan.
Wat bleek, deze collega had ervoor gezorgd dat de melding was geannuleerd. Dankzij mijn bezoekje is de luxaflex nu wel gerepareerd.

Ruim 1.000 foto's heeft hij op de kleurenprinter afgedrukt van de dinsdagmiddag gehouden teambuilding workshop bonbons maken. De foto's stonden op een speciaal gedeelde schijf van het kantoornetwerk.
Hij wist niet hoe hij het moest stoppen en nee, hulp aan zijn computer wilde hij niet. De door hem geraadpleegde helpdesk kon hem ook niet helpen. De helpdesk is tegenwoordig geoutsourced, dus niet meer zo goed als vroeger, wel voordeliger. Hij is er uren mee bezig geweest en meer mensen deze printer niet konden gebruiken.

1 opmerking:

  1. Mijn opa zei altijd: gek is lastig! Is de werksfeer bij jou nog een beetje te harden? Je hebt wel eens gemeld dat het heel moeizaam ging, hoe is het nu?

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.