woensdag, september 03, 2008

Easy life of difficult life

Risicoloze beleggingen met een rendement van 10% heette het volgens John Wolbers de oprichter van Easylife,  in het programma van Harry Mens

Weer zijn er mensen die de overwaarde van hun huis gebruikten om mee te beleggen en die nu weten dat er met hun investering werd gefraudeerd.
De Fiscale opsporingsdienst deed een inval in de kantoren van Easy Life. Vijfhonderd beleggers zijn voor meer dan € 33 miljoen euro  opgelicht.

Een stel dat al 24 jaar in hetzelfde huis woont en 75.000 euro investeerde, door een hogere hypotheek af te sluiten. Omdat er maandelijks rente uitgekeerd werd, konden ze de hypotheek betalen. Nu stopt de betaling van de rente en zullen ze na 24 jaar misschien hun huis moeten verlaten, omdat ze de hypotheek niet meer kunnen betalen.

De 34-jarige  John Wolbers heeft niet verdiend aan Easy Life, zo zegt hij. Hij hoopt dat hij € 15 mln terug te kunnen krijgen van de geïnvesteerde € 33 miljoen.

Jammer voor de mensen, maar een troost voor mezelf. Ik ben niet de enige, die zo stom geweest is. Gelukkig maar. Daarom vind ik dit soort berichten belangrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.