vrijdag, oktober 31, 2008

Gegeten in een Michelin ster restaurant

Volkomen onverwacht at ik voor het gisteravond in een Michelin sterrestaurant Amarone ter gelegenheid van het afscheid van mijn vorige baas die ontslagen werd, net zoals veel mensen in het bedrijf waar ik werk.

Het was een geweldig gezellige avond, voor 13 personen. De kosten per persoon kwamen op 100 euro per persoon voor een viergangendiner, vooraf gegaan door een amuse, geserveerd op grote mooi opgemaakte borden. Kleine gerechten met veel ingrediënten. 

Dankzij een eigen ingehuurde en betaalde advocaat, een goed bijgehouden ordner met verslagen van functioneringsgesprekken, e-mails, vacaturebeschrijvingen had hij voldoende om aan te tonen dat het bedrijf in gebreke was gebleven. Het bedrijf heeft tonnen gedokt en hij zit nu in een riante positie.

Binnenkort gaat hij drie dagen per week werken in een andere minder zakelijke omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen