vrijdag, februari 27, 2009

Menu van de week

Wat at ik deze week?

Zaterdag: Soort junkfood: Pot bitterkoekjespudding, aanbieding Bas van der Heiden 99 cent,
Ovenpatat van Bas van der Heiden. Viel niet tegen. Ik had geen zin om mayonaise te maken, alhoewel het een fluitje van een cent is.

Zondag en maandag: Twee zalmfilets Aldi, zilvervliesrijst en uit de vriezer pompoen en peultjes.

Dinsdag: Een kippenpoot op de huid langzaam gebakken in een koekenpan met anti aanbak vel (Blokker) , zilvervliesrijst en sperciebonen, toe vla

Woensdag: hé ik had nog een kippenpoot!, restanten van de groenten en rijst van dinsdag en vla toe.

Donderdag: Maaltijdsoep van sperziebonen, rijst, bouillonblok, water, peterselie, uitjes en rookworst, gemalen zwarte peper. Smaakte nog lekker ook.

Vrijdag: Nog een dag maaltijdsoep

N.B.: Normaal eet ik geen rijst, macaroni of aardappelen, maar nu ik de vriezer leeg eet, en de moestuin leeg is, eet ik dit wel. Ik at ook veel peulvruchten, maar dat werkt op de darmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen