maandag, februari 21, 2011

Kwark met eigengemaakte pruimenjam


Het toetje kwark met eigengemaakte pruimenjam is een topper.In de zomer van 2010 maakte ik pruimenjam, die een beetje mislukte en daardoor meer sap dan jam was, doordat ik geen geleisuiker, maar suiker en te weinig gelatine gebruikte voor het maken van de jam.

Maar zoet was ze wel, en ze smaakte zoveel beter dan de vorige week gemaakte kwark met kersen.

Jammie, een topper. Ik vond nog meer potten pruimen..., dus deze blijft.

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het sowieso knap van je, ook was de jam te dun. Zelf had ik altijd bramensap in plaats van bramenjam, maar net zo lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Vlijtig Liesje, Dat is leuk, die bramensap-jam. Ik heb nog een pot bramensap, wist nog niet wat ik er mee ging doen.
    Maar misschien wordt het wel tijd voor bramenijs?

    BeantwoordenVerwijderen