maandag, juli 25, 2011

Meer rente voor uw centen!

Dit is de kop van een artikel in de Panorama van deze week.
Een pakkende kop, vast geschreven door een ervaren journalist. Helaas ontbreekt de naam in dit stuk dat gaat over het overhevelen van je spaarcenten van de grootbanken naar kleine en (buitenlandse) banken.

De tweede kop : 'Door de bank genomen' geeft aan hoeveel rente je kunt krijgen bij de kleinere banken, met daarbij de rentepercentages van dit moment,

Enkele links naar websites die je meer info kan geven:

Constant opletten is noodzakelijk, omdat, zoals de journalist schrijft: 'spaarrentes veranderen sneller dan het humeur van uw vriendin'. De humor is fijnzinnig en subtiel, nu weet ik zeker wie het stuk schreef, al staat de naam er niet bij: Maarten Steendam.

Mijn favoriete pagina is sparen.pagina.nl die alle banken aangeven die door de Nederlandse Bank zijn goedgekeurd. Welke banken dat zijn is ook te zien op de website van de Autoriteit Financiƫle Markten.

Update 26-7: 1,1 miljoen huishoudens hebben in 2010 hun spaargeld elders ondergebracht, volgens onderzoek TNS Nipo, melde mij een e-mail bericht van de website vanspaarbankveranderen.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.