dinsdag, juli 26, 2011

Twee afspraken tegelijk

Harry Potter slaagt er in om twee keer op dezelfde tijd iets anders te doen, in de laatste film Deathly Hallows Mij lukt dat niet, maar toch maak ik twee afspraken tegelijkertijd. Twee consuminderafspraken eigenlijk:

De schoonheidsspecialiste via Vakantieveilingen en het kopen van weckpotten via Marktplaats.

Voor de schoonheidsspecialiste was ik te laat. De afspraak was om 7 uur en toen ik om half 8 op de stoep stond was dat te laat. Ik heb hiervoor een goed excuus: In mijn agenda plan ik tegenwoordig een half uur eerder, zodat ik op tijd wegga, alleen met deze afspraak dus niet. #$#@€%(
Gelukkig kon ik nog een nieuwe afspraak maken voor elf augustus.

Toen ben ik alsnog maar de weckpotten op gaan halen, terwijl ik eerder de afspraak per e-mail had verzet naar woensdagavond.
In ieder geval ben ik twintig 2 liter weckpotten rijker a 1,50 per stuk. Ik zal dus nog rubberen ringen en klemmen moeten kopen, maar vanavond niet.
De potten werden verkocht ten bate van het goede doel, ondersteuning van humanitaire hulp aan de Oekraïne.
Alles wordt wat binnenkomt wordt verkocht, via een rommelmarkt, via Marktplaats. Ik zal het in mijn oren knopen, voortaan dus spullen ook naar hun brengen en niet altijd aan de kringloop.

Vandaag bestelde ik een 42 cm slaapkamer-Led tv van Philips bij Blokker voor 159 euro.
Je kunt natuurlijk prima zonder tv op de slaapkamer.... Ja dat kan. In ieder geval zal op deze tv geen voetbal gekeken worden. Ik ben de baas over de tv. Heerlijk. :P

De vorige groot model tweedehandse tv hield een tijdje terug al mee op.
Maximaal 150 euro wilde ik er aan uitgeven en gisteren bij de Makro waren ze echt allemaal duurder of hadden er een dvd mogelijkheid bij.
Ik heb gisteren de laatste spaarzegels bij Makro gekregen en verdiend voor één mooi mes van Rösle. Nu moet ik één mes uitzoeken, geen idee welke. Misschien is een goed aanzetstaal wel handig voor mijn huidige messen, die niet allemaal van slechte kwaliteit zijn. Voor 8 augustus moet ik gebruik maken van de zegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.