zondag, november 20, 2011

Inspirerende documentaire met leuke tips

Iets meer dan 2 minuten:Zou hun hypotheek op deze boerderij zijn afgelost? Van 1600 euro per maand kun je geen hypotheek betalen. Misschien een erfenis?
Leuke auto links op de oprit, of is deze van de journalist? Kleine moestuin eigenlijk op zo'n grote boerderij.

6 opmerkingen:

 1. Lijkt me heel lastig, vooral ineens die omschakeling. Als consuminderaar kies je er vaak nog voor en heb je nog wat mogelijkheden, maar als ineens je salaris vervangen wordt door een uitkering, is het een ander verhaal. Ik zou dan mijn hypotheek niet kunnen betalen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Had het ook gezien in het journaal, laatst. Het wordt soms een beetje negatief gebracht: "Is het een armoedig leven?"
  "De slagroom is van de taart."

  Al kan ik me wel voorstellen dat het lastig is als je opeens zo gedwongen moet downsizen. Vond wel dat ze goed bezig waren, het zag er niet armoedig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van 6000 naar 1600. Zo te zien geen kinderen of een erg luxe leven. Waarom hebben die mensen geen spaargeld achter de hand dan?

  Misschien hebben ze uren lopen filmen en zijn die mensen uiteindelijk heel anders neergezet. Maar tussen de regels door merk je dat ze gewoon hun leven omzetten en niet klagen, volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. is die 1600 met alle toeslagen of zonder. want zonder toeslagen is het nog meer dan er hier verdiend wordt met een fulltime baan. Maar de stap van 6000 naar 1600 is wel erg groot.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. he is heel erg als je voor komt te staan,, maar de vraag waar zijn die 6000 per maand gebleven ,je kan er heel goed van sparen minsten 2000 en dan hadden ze een buffel gehad zo als de nibud aan gaf voor ieder een

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.