maandag, januari 23, 2012

menu van week 3 2012

Wat at ik en wat kostte het:
11,75 boodschappen en totaal 4,50 film en kantine. Totaal 2,32 per dag.

Maandag: Pizza van Bas voor de prijs van een super aanbieding 99 cent. Ik deed er nog wat geraspte kaas bij.
Dinsdag: Diepvriesspinazie met geitenkaas en hamburger. (voorraad)
Woensdag: Duurzaam gekweekte spekbonen uit de diepvries, met een hamburger (voorraad)
Donderdag: Thuis na de film thuis om half 9, ben ik langs McDonalds gereden voor een grote patat en de rest van de duurzaam gekweekte spekbonen. (2,05)
Vrijdag: Gegeten in La Place biefstuk en sla (Deel van de gratis cadeaubon uit het kerstpakket. Wordt herhaald.
Zaterdag: Pot duurzaam gekweekte peen met een hamburger.(voorraad)
Zondag: spitskool Aldi met 30% korting in de wok, met kaas en spekjes.(0,69 met kaas uit voorraad en spekjes 0,79)


Sapjes, koffie Aldi en biologische karnemelk Bas . Brood en beleg Aldi

5 opmerkingen:

  1. Wauw... dat heb je met weinig geld gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toen ik nog student was, at ik ook heel vaak hamburgers als vlees. Met een doos van 12 stuks kun je bijna twee weken doen en dan ben je voor vlees misschien €1,50 verder. Nu eten we ze niet zo vaak meer, maar eten we sowieso niet zoveel vlees meer, dus uiteindelijk scheelt dat ook weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat goed! Zo ga je het makkelijk redden met je budget! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Allen, dank.
    @LLmM, de hamburgers waren puur rundvlees betere kwaliteit dan de diepvries. Ik nam die ook wel eens, toen ik nog zuiniger was en veel mensen op bezoek kwam.
    Nu let ik meer op kwaliteit.

    BeantwoordenVerwijderen