vrijdag, juli 26, 2013

Wereldhavendagen van Rotterdam

Begin september zijn altijd de wereldhavendagen in Rotterdam. Vroeger was Rotterdam de grootste haven van de wereld, maar dat is niet meer zo. China heeft door samenvoeging van havensteden nu de grootste haven. Nou ja China is ver weg, Maar de Wereldhaven Rotterdam heeft toch wel iets van wereldklasse, niet waar?

De Wereldhavendagen zijn op 6, 7 en 8 september a.s.  Het heeft leuke zeer betaalbare programma's waar je op in kunt tekenen. Was het vroeger nogal zoeken welke dingen er te doen zijn, is het nu beter. Via wat muisklikken op de wereldklasse site, kun je simpel een leuk programma uitzoeken.
Vanaf 26 augustus kun je via de website je kaarten bestellen. Wat een gemak, wat een verbetering.
Zo weet je tenminste vooraf wat er te doen is en waar je naar toe kan.

Op de dagen zelf kun je nog steeds kaarten kopen op het reisbureau dat dit jaar in het drijvend Paviljoen aan de Tillemakade aan de Rijnhaven is gevestigd.

Als je die dagen voordelig wilt overnachten in Rotterdam, dan zoek je een overnachting in een Bed and Breakfast, nog meer Bed and Breakfast of nog voordeliger via Vrienden op de fiets, (was tot 15 juli met je ASN bankrekening)  of je kampeert.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.