maandag, april 07, 2014

Gelukkig met het blad "Gelukkig"

Leven binnen een klein budget helpt als je het tijdschrift "Gelukkig" leest. Het staat vol verhalen over mensen die binnen het budget leven. Geen jammerverhalen, maar gewoon vol tips en ideeen waarmee je op het goede spoor gezet wordt. Mensen die gelukkig zijn, ook met weinig geld.
Het helpt om creatief te worden, te zijn. Het vakblad voor consuminderaars.

Nu zou je kunnen zeggen, ja, maar er zijn tog blogs in overvloed die gaan over zuinig leven en zuinig zijn. Klopt!  Dit blad echter inspireert. Volgens mij is dit de opvolger van de 'Vrekkenkrant'.
Zelfs de prijs is klein €15,00 per jaar. Het blad wordt niet automatisch verlengd, nee, je moet het zelf aangeven. Het wordt bezorgd in een mooie grote witte enveloppe zonder opdruk dat dit het lijfblad is voor minima.

De tip die ik bijzonder vond waren bijvoorbeeld, zelf appelazijn maken. Het is een duur goedje als je het koopt, maar met appelschillen en een week geduld, ben je er al.

Een aantal medebloggers schrijven mee aan het blad. Het blad heeft nu 24 bladzijden en komt 6 keer per jaar uit.

Wil je meer weten? Gelukkg is nu ook op Facebook te zien.7 opmerkingen:

 1. Ik lees het ook met plezier en na mij nog een aantal mensen. Dat laatste is niet goed voor de oplage,maar wel typisch consuminder gedrag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Izerina, ik deponeer het blad regelmatig in de kringloop koffiehoek. Is een prima plek voor dit vakblad voor consuminderaars.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt leuk. Fijn zo'n blad waarvan je gelukkig wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een leuk en doelmatig blad .

  Heb zelf ook een abonnement.

  Tip: een leuk blad om cadeau te doen . Goed voor de uitgever.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een leuk en doelmatig blad .

  Heb zelf ook een abonnement.

  Tip: een leuk blad om cadeau te doen . Goed voor de uitgever.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig klinkt als een boeiend blad, het is echter niet de opvolger van de Vrekkenkrant. Dat is het blad Genoeg (ook heel leuk, alleen veel duurder!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Mrs. H. te B, Genoeg is de opvolger, dat klopt, maar de stijl van de Vrekkenkrant was puur gericht op geld over houden en leuke dingen doen.
  Genoeg gaat meer voor milieu en duurzaam. In deze tijd met veel extra schukdigen, ligt het belang vaak meer op gelukkig vrekken,

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.