woensdag, maart 04, 2015

Anti aging crèmes houden je niet jong


Heel veel jaren terug had de schoonheidsspecialiste een grote poster in haar behandelkamer met de belofte dat je met crème X er altijd jong uit bleef zien.
Ik grapte toen, dat deze vrouw vast veertig was, want de crème beloofde een eeuwige jeugd.


Op Twitter kwam ik een melding tegen, deze anti aging crème gratis dertig dagen te gebruiken met een verwijzing naar de site, om die geweldige crème te gebruiken.
Grappig dat er dan van die twee gezichten te zien zijn, waarvan de leeftijd beslist hooguit dertig jaar is.
Ik bedoel anti aging met deze gezichten!


Gezichtsgymnastiek

Anti aging crème bestaat niet.  Hooguit kun je altijd proberen om dagelijks een kwartier gezichtsgymnastiek toe te passen, dagelijks minimaal een uurt sporten en  twee maal daags  tien minuten bezig zijn om je gebit goed te reinigen met ragers, want het tandvlees is ook niet meer wat het geweest is. Altijd op je gewicht letten, want de kilo's komen er sneller bij , dan ze er van af gaan.
Dan hebben we het nog niet over de handen. Als je ouder wordt, zien je handen er beroerd uit.

Als anti aging crème bestaan had, dan had de klasse vrouw Neelie Kroes beslist geen rimpels gehad, of prinses Beatrix.Als je echt je best wilt doen op latere leeftijd, dan moet je aan Patricia Paay een voorbeeld nemen en geloof me, daar is echt meer voor nodig dan een crèmetje.


Wat doe ik? Ik kreun. De kilo's gaan er nauwelijks van af.  Sinds kort heb ik ook op het toilet een dispenser met olie staan om mijn handen mee in te vetten. Ook in de keuken staat nu een flesje met olie. Zelfs heb ik een stick gekocht om die lelijke vlekken van mijn handen te krijgen.
Als ik 's avonds op de Ipad uitzending gemist kijk, probeer ik mijn gezicht regelmatig te masseren.
Gek genoeg heb ik al jaren geen meeëters meer. Ik denk dat dit komt door het vegetarische dieet.
Ik kan zo nog wel even doorgaan. Feit is, dat je, veel meer moet doen, naarmate de jaren tellen.

5 opmerkingen:

 1. genen, de juiste voeding, en geluk. Meer is er volgens mij niet nodig.
  Al die veel te dure smeerseltjes helpen in ieder geval niet. Dat is een ding wat zeker is.
  groet,
  Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Manlief en ik zijn jaren geleden al begonnen met heel veel fruit en groente te eten, niet roken, geen alcohol, voldoende nachtrust. Ik heb de indruk dat dat wel werkt. Of omgekeerd dat slechte leefgewoontes je er sneller oud laten uitzien.
  Ik doe niet aan dure smeersels. Meestal smeet ik niks en anders smeer ik meestal kokosolie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij zijn het ook idd je genen, hoe je eet en hoeveel je beweegt. Smeren helpt volgens mij ook zeker wel, maar meer omdat het de huid soepel houdt en het smeren elke keer weer een minimassage is. Maar ik geloof niet echt in specifieke wonderlijke ingrediënten ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. anti aging cremes houden je zeker niet jong,maar maken wel een aantal mensen flink rijk. een schoonheidsspecialiste vertelde mij al jaren geleden hetzelfde wat lekker leven met minder ook zegt. waar je mee smeert maakt niet zoveel uit maar smeren op zich is wel goed zolang de creme maar bij je huidtype past en beschermt tegen uv straling.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik word een beetje kriegel van anti-aging gedoe. Doorleefde gezichten en handen vind ik prachtig, niet alleen bij mannen. Overigens als je er jeugdig uit wilt zien is juist net dat beetje extra onderhuids vet een uitkomst :), vooral als je de 50 gepasseerd bent.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.