woensdag, juni 17, 2015

Beroepsopleidingen via UWV

Als werkloze werknemer van +50 kun je omgeschoold worden binnen een erkende opleiding  en de kosten worden betaald door UWV, mits er een baangarantie wordt afgegeven door het bedrijf waar je daarna een betaalde baan garandeert.

Niets nieuws onder de zon. Dit zijn regels die al langer bestaan. Vaak komt het niet voor. Bedrijven nemen graag iemand in dienst die al opgeleid is. Waar ze geen cent aan hoeven uit te geven. Toch zal dit best vaker gebeuren.

Nieuw is, dat Paradidakt een beroepsopleiding tot Spiritueel Belconsulent. 
Voor bijna 1000 euro leer je je zesde zintuig scherper leert stellen en bewust worden van het onbewuste.
Paradidakt heeft deze opleiding laten erkennen! Dat wisten we niet. Het heeft hun heel veel moeite gekost om dit voor elkaar te krijgen.

De belconsulent verdient 0,29 cent per minuut. De beller betaalt 0,90 per minuut. Daar zit nogal wat tussen. door degene die werkt voor deze belclub van Rob van der Wilk.

Haal je daar een minimumloon van 1507,24 mee per maand? Zeker wel.
Bruto 0,29 cent per minuut is 17,40 per uur. Dat is 87 uur bellen per maand en je hebt een bruto minimum inkomen.

Wel weten we dat iedereen een zesde zintuig heeft en dat zintuig ontwikkelt zich vaak van nature voor zaken waar jij in bent geïnteresseerd.
Telepathie heb je vaak ook alleen met die mensen of gebeurtenissen die dicht bij je staan. Die je wat doen.
 
Iedereen heeft wel eens een ingeving. Alleen niet iedereen is zich daarvan bewust.

Als ik moe ben, dan heb ik heel veel ingevingen. Het beste is dan op dat moment alles los  te laten voor wat het is en rustig aan te doen. Een ingeving kun je ook opschrijven.  Geen idee of deze ingevingen spiritueel zijn. Ik ben dan ook geen spiritueel bel consulent.

bron:
 Nos.nl

1 opmerking:

  1. Wat een belachelijk gedoe dat je die opleiding gewoon vergoed kunt krijgen en er dan ook nog eens zo'n maandbedrag mee kunt verdienen. Ik vind dat ze beter kunnen investeren in waardevolle opleidingen, in plaats van zulke 'vreemde' cursussen.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.