dinsdag, juni 30, 2015

Klopt deze uitspraak?

Is deze uitspraak waar of niet waar?


3 opmerkingen:

 1. Ik zou het echt niet weten. Je kunt de tijd niet terugdraaien en kijken hoe het anders (zonder Euro) gelopen zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mee eens. De euro was wellicht geen slecht idee, het was wel een heel slecht idee om zo snel mee te beginnen. En al helemaal met landen die niet kredietwaardig genoeg waren. Frankrijk heeft hier een heel kwalijke rol in gespeeld. Als er nog slechtere landen bij de euro kwamen dan viel het Franse nog mee.
  Verder zijn we veel te goedkoop de euro ingegaan en tien procent van ons vermogen kwijtgeraakt, zijn de prijzen enorm gestegen. Nou, ja verdere toelichting overbodig.
  Samenwerking met Europese landen ben ik het helemaal mee eens maar dit hele eurogebeuren is vooral een feestje voor de banken geweest, zij hebben er van geleerd dat ze kunnen gokken wat ze willen. Ze komen er mee weg en worden er nog voor beloond ook.
  Graag zou ik wat bankiers achter de tralies zien verdwijnen. Te beginnen met die van Goldman Sachs. Van die bank hebben we nog steeds oud medewerkers in bijzonder hoge posities in de EU. Voorbeeld is Draghi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. met de gulden zal ook alles vast veel duurder geworden zijn , maar dan hadden veel meer mensen een idee HOE duur alles nu is ...

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.