maandag, november 16, 2015

Online geld verdienen met schrijven van reviews

Schrijven van reviews van producten om online geld te verdienen met Klezzer

Klezzer is een onlangs gestartte website  voor het verzamelem vam reviews van producten.

Je kunt een review of kopersgids schrijven over een product wat je bezit hebt en vervolgens verdien je elke week geld. Het leuke is dat je maar eenmalig een review hoeft te schrijven en vervolgens elke week geld verdient.

Klezzer stopt van alle verkopen 10% in één grote spaarpot. De inhoud van deze spaarpot wordt dan wekelijks verdeeld onder alle schrijvers van een review en kopersgids. Omdat de spaarpot altijd verdeeld wordt onder alle schrijvers van een review en kopersgids kun je meer geld verdienen door meer reviews te schrijven.

Je moet wel inloggen met een social media account zoals LinkedIn of Facebook, waarbij de info gebruikt wordt uit jouw gebruikersprofiel. Er wordt niets op jouw social media pagina geschreven. Je moet dus een social media acooutn bij LinkedIn of Facebook hebben om in te kunnen schrijven. Zo kunnen andere Klezzer gebruikers zien wie de review heeft geschreven. In tegenstelling tot de revies bij Kieskeurig, kunnen de lezers van het review zien wie dit review schreef. Dit is meer transparant en  potentiële kopers krijgen hierdoor extra vertrouwen.  Veel reviews worden niet door gebruikers geschreven worden, maar door de bedrijven zelf, die daarvoor mensen in dienst nemen.

Jij kunt extra geld verdienen door een review te schrijven over een bonus product. Als je dit product in bezit hebt kun je extra geld verdienen door een review er over te schrijven. Zo kun je al snel zonder veel moeite extra geld verdienen. De bonus producten staan op de Facebook pagina van Klezzer:

De meest interessant optie is misschien wel de referral actie. Als je een account aanmaakt krijg je een unieke link waarmee andere gebruikers lid kunnen worden. Vervolgens verdien je 10% over alle inkomsten van de personen die via jou lid worden. Hoe meer personen je aanbrengt hoe meer je dus kunt verdienen. Nieuwe gebruikers krijgen alvast een euro  welkomstbonus. Je hoeft daarna maar één keer een review te schrijven over een product wat je in bezit hebt en je verdient vervolgens elke week automatisch geld uit de spaarpot. Een leuke manier om wat extra geld te verdienen!
De website is Klezzer

7 opmerkingen:

 1. Klinkt als een behoorlijk systeem. Nu ben ik nog benieuwd wat (ongeveer) 1 review gaat opbrengen. Praten over we over een cent of minder (per week) of over een euro, of over meer? En hoeveel producten heeft Klezzer op de website, en wat voor soort producten? (Pas ik bij de doelgroep, dus...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kridigmeisje, jij past bij de doelgroep. Goede vraag. Ik kom er op terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het gevaar van dit aoort initaitieven is dat mensen ook weer gaan schrijven om het schrijven en het geld verdienen. Iets wat ze zelf tegen zeggen te gaan, ik geloof er niet zo in. Alles wordt toch weer ondergeschikt gemaakt aan commerciele belangen, iets waar ik zo langzamerhand een beetje betoerd van wordt. Het gaat altijd weer over geld en nooit over mensen, de goede uitzonderingen daar gelaten...
  Sorry is ik wat negatief overkom maar woorden als 'economische groei' als ultiem doel komen mijn neus en oren uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende dit nog niet, dus bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Ineke en @KruidgMeisje, ik heb het officiele antwoord op jullie vragen nog niet binnen.

  Ik vergelijk het met Kieskeurig waar je als je heel speciaal bent nieuwe producten mag reviewen, een speciale groep. Ik behoorde er ook toe, maar werd nooit uitgenodigd. Dus beiendigde ik mijn lidlmaatschap. Beter dat dan van die ellendige hoeveelheid mails te ontvangen waarbij je altijd achter het net vist.

  @Ineke, er zit een team achter die dit soort vouten moet oplossen,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Kruidigmeisje: Het antwoord op jouw vraag is
  Hoeveel 1 review gaat opbrengen is afhankelijk van de kwaliteit van de review. De huidige meest kwalitatieve review verdient nu per week ongeveer 1 euro.
  Hoe beter, groter, mooier en uitgebreider je review hoe meer je verdient. Dit kan dus ook meer worden dan 1 euro per week. Klezzer bevat alle producten die je maar kunt bedenken, op dit moment 2.5 miljoen. De doelgroep is dus iedereen :)

  @Ineke, Het antwoord op jouw vraag is:
  Mensen kunnen alleen schrijven over producten die ze daadwerkelijk in bezit hebben. Als wij merken dat dit niet het geval is zullen de reviews verwijderd worden. Mensen die een goede review schrijven (zowel positief of negatief) belonen wij met geld. Een project als Klezzer kan niet bestaan zonder inkomsten. Dat geldt voor elke commercieel ingestelde website of bedrijf.

  Klezzer gaat juist wel voor de mensen door kwalitatieve reviews te bieden van mensen die de producten daadwerkelijk in bezit hebben. Dit helpt een potentiele koper bij het kopen van een product. Daarnaast is niemand verplicht om iets te kopen of een review te schrijven. Het gebruik van Klezzer is geheel gratis.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.