woensdag, maart 08, 2017

Slotmanifestatie 'Schuldig on tour'


In theater Diligentia, Den Haag,  werd gisteravond de slotmanifestatie 'Schuldig on tour' gehouden. Ik was daarbij!

Alle schuldigen en medewerkers van de documentaire serie waren aanwezig,  twee gespreksleiders, waaronder Hanneke Groentenman.  en alle politieke partijen, behalve VVD en PVV waren vertegenwoordigd. VVD en PVV waren wel uitgenodigd, maar hebben hier geen gehoor aan gegeven.  Jette Klijnsma van de PvdA kwam als eerste aan het woord. De wetswijziging in eenvoudiger en duidelijker maken van de beslagvrije voet is gerealiseerd. Hierdoor is het eenvoudiger te berekenen hoeveel dit bedrag is.  De beslagvrije voet is niet zomaar een getal, maar een gegarandeerde beslagvrije voet.De gemeentelijke deurwaarder met de eigenaar Dennis van diersenspeciaalzaak Dennis was aanwezig. Dennnis sprak over de hoge kosten van invordering. Het bedrag wordt soms wel 600% hoger. Vooral niet gemeentelijke deurwaarders rekenen forse kosten. De crediteur ontvangt soms niets, maar degenen die invorderen wel.

Ex-schuldige Ditte is inmiddels vrij van schulden. Niet alleen door dit programma, maar ook door giften van tv-kijkers.Dennis denkt nog anderhalf jaar nodig te hebben om uit de schulden te zijn, zegt hij....
Ook voor Dennis is veel geld door particulieren op gehaald. Zijn zaak heeft een make-over gekregen door het SBS6 programma 'Hart van Nederland'.  Zijn winkel staat vol met spullen. Link: Op 3 maart had hij een speciale Whiskas actie .
Deze actie is echt goed. Zelfs Jumbo kan hier niet aan tippen.

3 opmerkingen:

  1. Dit programma is zeer goed gemaakt. Ook heel interessant, zonder mensen te oordelen. Fijn dat het met de mensen uit deze tv serie, beter gaat op financieel gebied.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super om te lezen dat het ook Ditte het goedmaakt. Frappant dat PVV er niet is en dat voor een partij voor de Nederlanders ...

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.