donderdag, augustus 31, 2017

Je verlangen dimmen kost soms moeite

Het is niet altijd eenvoudig om mijn verlangen te stillen.  Jullie herkennen dat vast wel.  Zo kwam  ik deze advertentie van De Beijenkorf tegen. Kleding voor een lazy sunday of vliegen naar de andere kant van de wereld.

Deze outfit.  Voor nog geen €500 kan die in mijn bezit zijn. Kwestie van klik, klik en nog eens klik. Dan uren wachten op de post. Dan heb ik hem. Jippie. 

De tekst, voor een lazy sunday of vliegen naar de andere kant van de wereld.  Mooie goed verzorgde  vrouw, zonder rimpels. 

De waarheid is hard. Als ik €500 uitgeef op een ABP inkomen van €1450 per maand.... Nou ja, ik ga het niet voorrekenen.  Ja, ik ga vliegen naar de andere kant van de wereld, alleen in een andere outfit. 😂

Drie keer raden waarom ik van de aankoop af zie....:-))

4 opmerkingen:

 1. Het vliegen is wellicht het geld waard maar de kleding zeker niet. ;) Sinds ik 'the compact' doe (alles tweedehands kopen op een paar dingen na) voel ik de roep van de kringloopwinkels, zeker nu de kleding daar zoveel beter is dan een aantal jaar terug. Maar goed, dan weer veel kringloopkleding kopen omdat het zo goedkoop is, slaat ook weer nergens op. ;) Wil je iets leuks scoren moet je echter wat vaker gaan..... Dilemma, dilemma hahaha.

  Ik denk maar bij mezelf: het nieuwe gaat daar ook wel weer vanaf en dan kom ik vanzelf weer in de-zo-min-mogelijk-kopen-modus.

  Waar ga je heen vliegen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij deze advertentie heb ik nergens last van, maar ik kan soms wel hebberig worden van mooie jurkjes.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.