dinsdag, september 05, 2017

Studiedag was appeltje eitje

Het boekhoudprogramma, met ledenadministratie, rapportages, was natuurlijk appeltje eitje.  Sinds ik stopte met werken is excel nog steeds leidend. Dat scheelt.  Met excel leerde ik eerder omgaan dan met word.

Toegegeven, niet alles in excel ken ik even goed. Wel goed genoeg, dat wel. Met visicalc heb ik nooit gewerkt, bijvoorbeeld.

Ik maakte gisteren maar een grapje.  Ik was vermoedelijk nog net niet de oudste, dat scheelt. De oudste heeft geen financiële achtergrond. Zij heeft een boekhouder voor de particuliere jachthaven in Noord Holland. Ik vind het boekhoudprogramma prettig.  


Toen ik thuis kwam heb ik eerst de zaadjes verzameld van deze plant en die rondgebracht bij mensen die volgend jaar zelf een poging willen wagen.
Deze nu grote plant kocht ik begin dit seizoen op het Noordplein in Rotterdam voor €1,75. Een particulier verkocht dit toen miniplantje. Onze buxussen hadden we net verwijderd. We wisten nog niet precies wat we wilden. In 2019 wordt alles opgehoogd. Tijdelijk deze plant en straks plant ik enkele Ligustrum Ovalifolium Aureum. Daarna ben ik nog twee uurtjes bezig geweest voor de tweede en laatste aanmaning. Gebeld met een mede bestuurslid. 

En verder zeg ik:' morgen is er weer een dag'. Vanavond heb ik een leuke avond met vrienden. Al vele jaren komen we in ieder geval maandelijks bij elkaar. Door de weeks zien we elkaar ook wel, maar deze avond is speciaal.

2 opmerkingen:

  1. Ha Ha je hebt Arabische volgers. Hopelijk geen islam, maar consuminder fanatici

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, die moest ik nog aangeven aan blogger, als spammers. De laatste tijd komen die regelmatig langs. Lukte niet op de smartphone.

      Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.