zaterdag, oktober 28, 2017

Voor 65 cent koffie drinken bij McDonalds

Op 1,5 km afstand van de moestuin is een McDonalds. Op een keer wilde ik daar naar de wc. Want die wc op de moestuin is een aftands ding.

Ik bestelde een capuchino, op het moment dat er veel 65-ers aanwezig waren en zo leerde ik. Voor 65 cent krijg ik een kopje capuchino. Lekker.  Krantje er bij.  's Morgens om zeven uur liggen er heel veel AD kranten. In de middag zie je die niet meer. Voorgoed geleend heet dat.

Al snel leerde ik het kopje capuchino erg waarderen. Ik was er te vaak te vinden. Ik bedacht dat iedere keer 65 cent ook een heel bedrag is.

Niet iedere McDonald doet mee aan de actie, maar wel veel MCDonalds. Er wordt niet gevraagd naar je identiteitsbewijs. Dat zeg ik dan wel, maar ik zou het raar vinden, wanneer je stukken jonger bent toch die 65+ koffie bestelt.

Geniet er van.

5 opmerkingen:

 1. Toch wel een goede herinnering dit. Ik wist dat er 65+ korting bestaat bij de Mc, maar vergeet het snel. Ik dacht echter dat het dan voor 1 euro was, maar misschien verschilt dat per Mc. Voor mijzelf overigens nog niet van toepassing hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Consuminderen, als je een hele ochtend / middag in de tuin werkt en daarmee een gratis goede lichaamsbeweging hebt, jezelf voorziet van super voordelige verse en gezonde groenten en je neemt dan een welverdiende pauze met een lekker kopje koffie een krantje en een schoon toilet met lekker handen wassen met zeep. Is dan €0.65 per dag teveel uitgegeven? Soms is het goed om jezelf af te vragen of zuinig leven niet te zuinig wordt en te weinig jezelf gunnen om te genieten van het kleine. Bieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mee eens. Of koffie meenemen in een thermos kan. Een schoon toilet is wel wat waard.

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.