zondag, mei 29, 2005

Gisteren

Stralend was het weer gisteren met hier op 30 km van de kust windkracht 4 richting windkracht 5 met forse windstoten.
Er was 1 persoon aan het varen, die zichtbaar moeite had met het laveren. Logisch ook, aangezien hij alleen op het ongereefde grootzeil zonder fok voer. We besloten om een rondje om de plas te gaan wandelen.Tijdens het wandelen werd de wind iets rustiger en onmiddellijk kwamen er allemaal boten op de plas. Waar kwamen die boten zo snel vandaan???? Ik heb dikke spijt gehad om ook niet een tijdje te wachten.

De persoon die ik bij me had, was niet zo bang uitgevallen, maar ik ben gewoon een watje. Kennelijk nog meer mensen, anders was het niet zo stil geweest op het water.De teleurstelling van mijn zeilpartner van de dag, heb ik afgekocht met een drankje en bitterballen op het terras a € 16,--.

Hij heeft mij later mee uit eten genomen in een dichtbij gelegen eetcafé.

De wind- en weersverwachting voor vandaag is prima, maar vanmiddag krijg ik visite.Ze wil advies over bezuinigen! Het schijnt een specialiteit van mij te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vaker een gezellig etentje thuis met anderen.

Af en toe  nodig ik mensen uit om samen mee te eten. Dan haal ik of laat ik eten bezorgen van een beter restaurant.  De mooiste dingen in he...