maandag, juli 23, 2007

Irritante reclames

Er zijn leuke reclames, maar ook reclames waarvoor ik direct de afstandsbediening grijp en naar een andere zender switch.

Zojuist zapte ik naar een andere zender, maar ook daar kwam deze reclame voor. Twee onnatuurlijk op hun achterpoten staande honden en twee mensen met forse weinig charmante schoenen met vreselijke hoge dunne stemmen, die elkaar imiteren en daarmee aangeven elkaar bijzonder aantrekkelijk te vinden.

De grote vraag is natuurlijk, waarom ik me zo irriteer aan deze spot. Zit natuurlijk in mij. Maar wat? Ik herken me niet in deze mensen. Ik erger me met name in de honden die zo geposeerd worden en de stemmen. Weet ik veel.

3 opmerkingen:

 1. Soms kun je dat inderdaad hebben. Ik heb momenteel een hekel aan de reclame van de cappucinopads van Nescafé (geloof ik). En waarom??? Daar kan ik dus ook geen duidelijk antwoord op geven.

  Die van die hondjes op hun achterpootjes vind ik ook niet leuk: hij is zo simpel en niet grappig en als ik het goed gehoord heb, heeft Martin Gaus het spotje ingesproken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Willeke, dat zijn die pads van Kanis en Gunnink. Deze reclame is niet nieuw of anders, al te vaak deze Kanis en Gunnink gezien. Moet weer eens wat anders zijn.
  Ik herinner me niet de cappucinopads van Nescafé gezien te hebben, maar ik kan het mis hebben natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als die reclame weer eens is, zal ik eens goed opletten en niet gelijk het geluid zachter zetten of van de tv wegvluchten :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Vaker een gezellig etentje thuis met anderen.

Af en toe  nodig ik mensen uit om samen mee te eten. Dan haal ik of laat ik eten bezorgen van een beter restaurant.  De mooiste dingen in he...