vrijdag, november 02, 2012

Humor van een voormalige nutsbedrijf

Het waterleidingbedrijf stuurt een herinnering  voor geleverd water aan een N.V. met veel wateraanslutingen met de volgende tekst:

"Mocht u niet in staat zijn om onze vorderingen te voldoen, dan raden wij u aan om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een schuldhulpverlenende instelling binnen uw gemeente, zoals de Gemeentelijke Kredietbank of een andere bij de NVVK aangesloten organisatie.

Heeft u financiële problemen? Dan zijn er mogelijkheden uw schuld te regelen door bijvoorbeeld het treffen van een betalingsregeling of schuldhulpverlening.
Is de beschikking over drinkwater vanwege gezondheidsrisico's (tijdelijk) noodzakelijk? Dan kunt u dit bij het drinkwaterleidingbedrijf kenbaar maken door middel van een medische verklaring van uw (huis)arts."
 Leuk hè, ik vind het schitterend.

Tip: heb je eenprobleem over een factuur van Evides, of een andere financiele vraag en ben je de wachttijd en computerstem zat op het 0900 nummer?
Mail naar debiteuren @ evides.nl

4 opmerkingen:

 1. Hoezo, dan neem je toch gewoon cola?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht dat water wel tot de eerste levensbehoeften behoorde, maar blijkbaar is dat veranderd? Ik dacht zelfs dat het heel ver moest komen voor ze de boel (ook elektra en gas) af mochten sluiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. had je zo'n hoge rekening dan ? hihi, geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen eerste levensbehoefte meer, maar gewoon eerst langs de huisarts voor een medische verklaring. Maar met die wellicht explosieve stijging aan zorgkosten op komst, vraag ik me af wat zo'n spreekuurtje inclusief verklarinkje gaat kosten ... als je je waterrekening al niet meer kunt betalen, zo'n spreekuur vast ook niet :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Idiote plannen van het CPB over aflossen hypotheek en pensioen

De woningcrisis duurt maar voort. Mogelijk tot 2030.  Dus werkte het CPB aan een plan om de aflossing ven hypotheken te verminderen, ten kos...