vrijdag, oktober 18, 2013

Consumentenvertrouwen minder laag

Het consumentenvertrouwen is niet meer zo laag als het was. Het is nu -27. In januari was het nog -45.

In augustus vroegik al :' krijgt de economie een boost?'

Kennelijk ben ik niet de enige die enige die denkt dat de economie op sommige fronten aantrekt,
Sommigen denken dat het een tijdelijke opleving is en dat we nog iets ergers tegemoet gaan.

Nu in ieder geval zijn we niet zo somber meer.

Bron:NRC


5 opmerkingen:

 1. Geen idee wat er veranderd is, er verliezen alleen maar meer mensen hun baan, de banken verlenen minder hypotheken, maar *beeeh* zeggen de sheeple.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gaat inderdaad ietsje beter. Als je maar niet oud, ziek of werkloos bent dan redt je het wat gemakkelijker als een ander.
  Ernie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vraag me altijd af hoe ze da testen... Om mij heen worden mensen alleen maar somberder en somberder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. tja ,je vraagt je af waar dit soort onderzoeken gedaan worden,om mij heen steeds meer mensen die hun baan kwijtraken, mijn werkgever verliest steeds meer klanten ,wat betekend dat er meer mensen zijn dan banen en alhoewel ze je dan niet gelijk kunnen ontslaan word je wel een jojo, je word van het ene pand naar het andere gesleept en net als je het ergens wel naar je zin hebt moet je er weer weg, mijn dochter is nu ruim 4 maanden van school en driftig op zoek naar werk,maar in haar eigen vakgebied verdwijnen er steeds meer banen dus maar solliciteren op alles waar je enig zins geschikt voor bent maar met 25 bijna je voor veel dingen te oud of liever gezegd te duur,dus zo leuk is het allemaal niet, vraag me dan ook af waar de positieve berichten op gebaseerd zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Anoniem, dochter van 25 te duur??
  Mijn werkgever beweert twee dingen, als iemand gemotiveerd is, dan is het een goede en aan de andere kant is er iemand aangetrokken op een schaal hoger dan de secretaresse met twee masters!

  BeantwoordenVerwijderen

Inkomens en koopkracht over de laatste 40 - 50 jaar

Netto inkomen huishoudens  Na het programma Scheefgroei in de polder  van afgelopen zondag en die ook komende zondag wordt uitgezonden, kwam...