zaterdag, juni 17, 2017

Tandarts vergat die tienduizend euro in de vuilniszak

De vuilniszak met tienduizend euro die de tandarts per ongeluk bij het huisvuil aanbood. heeft hij toch weer terug. Het scheelde weinig, of het geld was voor altijd verloren.

Zo kwam het. De tandarts, de best verdienende beroepsgroep wilde een stedentripje naar Londen.maken. Hij had wat geld opgenomen, zo'n slordige 10.000 euro en wilde het goed opbergen. Hij deed dat in een vuilniszak en bond de zak af met een wit touwtje.

Vlak nadat de vuilniszak werd opgehaald door de vuilnisdienst, kwam hij bij zinnen. Heel veel moeite deed hij.
De gemeentelijke Belgische ophaaldienst vertelde hem dat de auto nog niet geleegd was. Hij spoedde zich naar het terrein. De vuilnisauto werd geleegd. Dat was een boel huisvuil. 800 zakken om precies te zijn.
De vuilnismannen hielpen mee met zoeken. Een uur later werd DE zak gevonden!

De vuilnismannen ontvingen een royaal aandeel van het gevonden bedrag waar ze blij mee waren. Iedereen blij.

Ik heb geen 10.000 euro nodig voor een stedentripje. Jij misschien ook niet. Toch vond ik het verhaal leuk genoeg om te delen.

bron:  AD

9 opmerkingen:

 1. Mijn schoonmoeder verstopte op het laatst van haar leven overal geld. Ik vermoed, dat de klanten van de opkoper misschien een honderdje in een vaas of trommeltje hebben gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, bijzonder toch, dat je dat dan vergeet, dat je het hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou hij heeft hard gewerkt om het terug te vinden. Net op tijd. De vuilnismannen hebben gelukkig een bonus.

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Ik heb het vermoeden van wel. Immers als iemand 10.000 euro opneemt bij de bank, dan is de bank verplicht dat op te geven.

   Verwijderen

Inkomens en koopkracht over de laatste 40 - 50 jaar

Netto inkomen huishoudens  Na het programma Scheefgroei in de polder  van afgelopen zondag en die ook komende zondag wordt uitgezonden, kwam...