donderdag, januari 07, 2021

Wandelingetjes tot 5 km in Midden Delfland

Op een gegeven moment was ik de polderroutes in de directe omgeving van mijn huis zat. Ik woon in een voor de Randstad omgeving met nog wat weide en zogenaamde 'nieuwe natuur'. In mijn gedachten noem ik dat 'nepnatuur' Ik vind weilanden ook mooi. Ik snap niet dat je weilanden moet weg halen voor 'nepnatuur'.

Sinds kort, en dankzij de zachte winter met momenteel weinig regen is een wandeling verder weg ook leuk. Het geeft het idee dat je een uitje hebt. Een ontsnapping uit de lockdown.

De vereniging Midden Delfland heeft 40 Ommetjes bedacht en de site brengt leuke mogelijkheden. Verassend, het brengt me toch ergens anders. 
Link: '40 Ommetjes Midden Delfland'

Gisteren wandelde ik dichtbij Rijksweg 13 in gebied de Ackersdijk, Vrijenban, nu Delft in een Art centre en liep het Ackersdijksepad route van 5 kilometer. deze staat niet op de ommetjes, maar was aangegeven.  Goed te parkeren en leuke kunst. 

Voortaan ga ik vaker elders wandelen!


4 opmerkingen:

 1. Lijkt me ook leuk en goed te doen als het routes van een km of 5 zijn. Ga je ze allemaal lopen of heb je er in het verleden al een aantal gelopen? Zelf ben ik meer van het fietsen. Verleden jaar een andere fiets gekocht waar nu tegen de 7000 km op staat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fietsen is ook fijn. Ik fiets zelden. Wandelen, tuinieren, en scooteren staan hoog genoteerd.

   Ja, ik heb in het verleden een aantal wandelingetjes gelopen. Vooral in mijn buurt. Omdat een teen uit de kom is, en de operatie mislukt, kan ik helaas niet veel meer lopen. De tijd dat ik de Vierdaagse liep, ligt ver achter mij. Idem, hardlopen.

   Verwijderen
 2. Wat een leuk idee! Zo kun je nog eens andere gebieden verkennen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Achterhoek is een heel mooi gebied. Geniet van jouw mooie omgeving.

   Verwijderen

Meer landen willen vaccins zonder EU bemoeienis

Steeds meer landen zijn ontevreden over de logge EU en het gezamenlijke inkopen van vaccins door Brussel.  Als eerste land besloot Hongarije...