vrijdag, januari 22, 2021

Webinars en Zoom zijn de winst van deze pandemie

De voordelen van deze pandemie zijn toch ook wel de Webinars en Zoom-bijeenkomsten.   Wat een geweldige uitvinding. Zonder autoritten en parkeerplekken vinden, verbinding via het beeldscherm.

Het aantal uitnodigingen die ik kreeg kan ik net op één hand tellen.  Ja, ik ben nu eenmaal buiten de maatschappij, niet waar.

Een pracht van een uitvinding. Bijeenkomsten waar ik vroeger niet naar toe zou gaan, vanwege te weinig interessant om daarvoor te rijden en moeilijk parkeren, kunnen nu gevolgd worden. Je denkt toch niet dat ik naar Amsterdam zou gaan, voor een sessie of zo, waar vooral publiek nodig is om de zaal te vullen. 

Ook na de pandemie moeten deze zaken vooral blijven. Zo heeft deze pandemie ook voordelen. Al is een bijeenkomst stukken gezelliger. 

geweldige uitvinding. Zonder autoritten en parkeerplekken vinden, verbinding via het beeldscherm.

Het aantal uitnodigingen die ik kreeg waren net op één hand tellen, inmiddels ben ik aan de tweede hand bezig.  Ja, ik sta nu eenmaal buiten de maatschappij, niet waar.

Een pracht van een uitvinding. Bijeenkomsten waar ik vroeger niet naar toe zou gaan, vanwege te weinig interessant om daarvoor te rijden en te parkeren, kunnen nu gevolgd worden. Je denkt toch niet dat ik naar Amsterdam zou gaan, voor een sessie of zo, waar vooral publiek nodig is om de zaal te vullen. 

Ook na de pandemie moeten deze zaken vooral blijven. Zo heeft deze pandemie ook voordelen. Al is een bijeenkomst stukken gezelliger. Voor nu is het een prima vervanging.

2 opmerkingen:

 1. Het is toch mooi dat je nu zelf kan uitzoeken en kiezen waar je belangstelling naar uit gaat en waaraan je digitaal wil meedoen.
  Die andere 95% zou toch werkgerelateerd zijn en dat is zeker geen gemis als je van je pensioen mag genieten.
  Vooralsnog zijn helaas de nadelen van het rondwaaiende virus een stuk groter de voordelen die het opleverd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker weten. En ja, de sloomheid van aanpakken van dit virus. Ook fijn dat nieuwsgierig aagje dat ik ben, zoveel mogelijkheden krijg om mijn grote neus overal in te steken.

   Verwijderen

Meer landen willen vaccins zonder EU bemoeienis

Steeds meer landen zijn ontevreden over de logge EU en het gezamenlijke inkopen van vaccins door Brussel.  Als eerste land besloot Hongarije...