zondag, maart 07, 2021

Boem is ho

Gisteren liep ik met mijn kop tegen een geparkeerde vrachtwagen oplegger aan. Nadat ik een stoeptegel


had gepakt van de stapel vlak achter die oplegger, om die onder mijn verzakte tuinbank te leggen. Dom, dom, dom. Ik kwam uit bukkende houding overeind en deed gelijk een flinke stap naar voren. Helemaal vergeten dat die daar stond! Duf bezig. 

Ik liep naar de kas waar de tuinbank tegen aanstaat en schoof nog net de tegel onder de bank. De grond was verzakt en de bank stond daardoor een beetje scheef. Tja, kan gebeuren. Kwaadsprekenden zeggen dat het komt, omdat ik meestal links op die bank zit.😠

Ik ging direct op de bank zitten en deed vervolgens 'niets...'. Dat viel op. Wat raar is, want wie wil nu niet van het schitterende weiland met ganzen, zwanen en ander spul genieten. Nou, meestal werk ik daar op de tuin.

 
Nadat ik uitlegde wat er was gebeurd, kwam mijn buurvrouw met een fles ijskoud water en papieren zakdoekjes aan. Na een half uur ben ik maar naar huis gegaan en gelukkig had ik nog een koudcompres in de vriezer zitten. 
Inmiddels is de zwelling al wat gezakt, maar zit er nog steeds. Ter afwisseling van de kleur wit (blank) is nu een deel van het voorhoofd toch wat blauw en paars. Ik hoop maar dat ik niet gediscrimineerd word door deze veelheid van kleuren. :-))

Vandaag op zondag heb ik verder gewerkt, morgen gaat het regenen en heb ik andere afspraken. 


Update: Op  20 maart waren de blauwe plekken over en de wond aan het voorhoofd voorbij. Veel geslapen. 

8 opmerkingen:

 1. Meer door minderzondag, 07 maart, 2021

  Gelukkig niets gebroken of een hersenschudding dan was je verder van huis geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Scheelde niet veel, hersenschudding. Maar voor het geval dat, ben ik wel meteen naar huis gegaan.

   Verwijderen
 2. Zo dat kwam aan! Beterschap ermee!

  Ik heb eens zo erg mijn hoofd aan een keukenkastje gestoten. Ik was er toen gewoon niet lekker van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, wat een schrik! Gelukkig hoefde je er niet mee naar de dokter zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zou wel slim geweest zijn. Nog steeds een plek op het voorhoofd, gisteren een spontane bloeduitstorting onder mijn oog. Twaalf uur geslapen. Maar mijn ehbo ervaring redde me. Rust, rust, en ook buiten spitten.

   Verwijderen

Vaker een gezellig etentje thuis met anderen.

Af en toe  nodig ik mensen uit om samen mee te eten. Dan haal ik of laat ik eten bezorgen van een beter restaurant.  De mooiste dingen in he...