maandag, maart 01, 2021

Huis te koop in Klazienaveen

 De rijdende rechter deed uitspraak over blaffende honden in Klazienaveen 

Kijk hier terug Mr. Visser doet uitspraak

De uitspraak was dat de eigenaar zijn honden elders moest onderbrengen. Dat wilde hij niet, hij ging zijn huis verkopen!

Nieuwsgierig geworden naar huizen in Klazienaveen, dicht bij Emmen, keek ik op Funda. Bovenaan een advertentie van een vrijstaand huis om de hoek in Duitsland voor de schappelijke prijs van €160.000. K.k. Veel grond 779m2, Energielabel F en  veel klussen.KlikIn Klazienaveen een vrijstaand huis voor genaamd ‘Pluk de dag’ 

€279.000 k.k.  energielabel E en een 😥 onderhoudsarmoede aan voortuin op 633 m2. KlikVoor randstedelijke begrippen een koopje. Waar in centrum Rotterdam een woontoren neergezet gaat worden met gemeenschappelijk gebruik keuken en woonkamer, waar je dan alleen een slaapkamer met douche en toilet hebt, is dit riant. 

Op dit moment ben ik nog teveel gebonden aan de randstad. Ik hou nog teveel van Delft, mijn contacten  en de poldergebieden waar ik veel te vinden ben. Maar rondkijken doe ik wel. Ik besef dat Corona het gevoel versterkt waarom ik graag verder kijk.   Voor deze prijzen, kan ik inclusief verhuiskosten nog iets geld overhouden.


8 opmerkingen:

 1. Voor minder dan €100.000 heb je een twee onder één kap woning in Kloosterburen! https://www.funda.nl/koop/kloosterburen/huis-41110805-marneweg-35/
  Energielabel C.
  Ver buiten de stad Groningen zijn woningen heel goedkoop! In de stad niet echt, voor mijn begrippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klazienaveen is ook wel heel erg op het platteland. Wij zijn van Amersfoort naar Assen gegaan, dat is goed te doen! Van hoekwoning naar vrijstaande woning, van 250m2 naar 2.000m2, voor dezelfde maandlasten, kijk dat is nou eens leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn inderdaad prettige prijzen waar je veel huis voor krijgt zeg! Klazienaveen is op het moment toch al in het nieuws, omdat ze er vandaag de winkels opendoen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo kan een klein dorp ook groot worden. :-)). Ze hebben gelijk.

   Verwijderen
 4. Ik was even nieuwsgierig naar Funda, OMG! Die trap en die pisbak... die 160k wordt een veelvoud na verbouwing... of het moet je smaak zijn, dan zit je natuurlijk goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is altijd zo, wanneer je wilt verhuizen. Het verbouwen komt er vanzelf bij.

   Verwijderen

Vaker een gezellig etentje thuis met anderen.

Af en toe  nodig ik mensen uit om samen mee te eten. Dan haal ik of laat ik eten bezorgen van een beter restaurant.  De mooiste dingen in he...